Over ons

Stichting Rigdzin is een vrijwilligers-organisatie die volledig afhankelijk is van particuliere bijdragen. Zo weet u zeker dat minimaal 98% van uw donatie bij de projecten terechtkomt. En omdat wij de Anbi-status hebben, kunt u ook van belastingaftrek genieten.

Wilt u onze projecten steunen? Stort uw bijdrage op bankrekening IBAN NL87INGB0001230645 of doneer hier.

Amnyi Trulchung Rinpoche

Stichting Rigdzin en het Vistaproject Tibet zijn beiden opgericht door Rinpoche.

Rinpoche is een klassiek geschoold Tibetaans Boeddhistische leraar die sinds enkele jaren in Nieuw-Zeeland woont en diverse meditatie-centra heeft gesticht.

Sinds de oprichting van Stichting Rigdzin in 2005 geeft hij ook enkele maanden per jaar les in Europa. Kijk voor de agenda op:

www.amnyitrulchung.org

Stichting Rigdzin

Doelstelling van Stichting Rigdzin is het leven van mensen in nood—waar ter wereld ook—te verbeteren.

Dit doen wij door:

1. het werven van fondsen voor projecten die ten goede komen aan kansarme mensen in ontwikkelingslanden (op dit moment Tibet, Nepal en India)

2. het organiseren van het jaarlijkse bezoek van Amnyi Trulchung Rinpoche aan Europa.

Zie ook: Nederland

Partners

In Tibet werken we samen met Vistaproject, in India met SCTG en CMTI en in Nepal met APHO Nepal.

De organisatie in Nepal bestaat net als Stichting Rigdzin geheel uit vrijwilligers. Onze partners geven aan welke projecten er noodzakelijk zijn, wij zorgen voor de financiering, zij voeren de plannen uit en zien toe op een correcte besteding van de gelden.

Meer informatie vindt u hier en op

www.vistaproject.nl, www.sctg.nl

www.apho.org.np