Hulp aan Nomade


Tashi Tsomo is 28 jaar en heeft al heel wat meegemaakt. Ze is nomade in Tibet en verloor haar dochter van 8 aan een simpele ziekte. Zelf werd zein 2016 geopereerd aan een blindedarm maar de slechte omstandigheden in het ziekenhuis maakten meer kapot dan goed was.

Ze moest opnieuw geopereerd worden in de stad Xining op 18 uur rijden van haar woonplaats en heeft 7 maanden daar geleden. Alle kosten moet ze zelf betalen want er is geen ziektekostenverzekering in Tibet.

Ze heeft een lening moeten afsluiten van bijna € 15.000 en alle familieleden en mensen uit haar omgeving helpen haar om deze lening af te betalen.

Door de mislukte operatie loopt ze nu heel slecht en functioneert ook haar geheugen niet goed, een operatie kan dat verhelpen. Maar ze durft niet omdat ze de kosten niet kan betalen.

Help svp Tashi Tsomo weer een normaal leven te leiden. Met uw donatie kan ze haar man helpen bij het hoeden van het vee en de afbetaling van de lening.

Uw donaties gaan naar Stichting Rigdzin in Nederland die al jaren onderwijsprojecten opzet in deze zeer arme en afgelegen regio in het oosten van Tibet.

Rigdzin is ANBI gecertificeerd waardoor uw donatie aftrekbaar is van de belasting.


Alle berichten
Volg ons
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
Het laatste nieuws
vind je in onze nieuwsbrieven

Al onze medewerkers zijn vrijwilligers, daardoor gaat minimaal 98% van uw donatie naar de projecten.

 

Meer over belastingaftrek en ANBI

Volg ons

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now