Gezondheidscentrum gereed

We hebben de officiële bevestiging ontvangen dat het gezondheidscentrum gereed is. Dit betekent een geweldige verbetering van de hygiëne en een start van de basis-gezondheidszorg in dit afgelegen gebied.

Niet ver van deze regio is een aantal jaar geleden een opleiding voor Tibetaanse artsen gestart. Een aantal van hen kan nu in Sershul en omgeving hun praktijk gaan beginnen. Een geweldig grote stap in de goede richting, vooral voor jonge vrouwen en hun kinderen.

Dankzij vele donaties zowel klein als groot zijn we er wederom in geslaagd dit project mogelijk te maken. Namens de plaatselijke bevolking zeggen we u heel hartelijk dank!