Goed nieuws uit Nepal


Nepal - Dankzij vele donaties die wij mochten ontvangen na de aardbevingen in april en mei van dit jaar in Nepal, is er nu ook goed nieuws te melden. Onze partnerorganisatie APHO in Buddhanath, heeft 20 dakloze kinderen onder haar hoede genomen en ervoor gezorgd dat zij een opleiding krijgen, onderdak hebben, voedsel en kleding ontvangen en gezondheidszorg.

De financiering voor de komende 2 jaar is gegarandeerd, voor de periode daarna gaan we hard op zoek naar andere fondsen. We willen iedereen die hieraan heeft meegeholpen namens de kinderen in Nepal heel hartelijk danken, want zonder u waren ze hopeloos verwaarloosd en was er geen toekomst meer voor ze.

Wij wensen u allen alvast hele fijne feestdagen!

#Nepal #schoolmeubilair #Tibet

Alle berichten
Volg ons
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
Het laatste nieuws
vind je in onze nieuwsbrieven

Al onze medewerkers zijn vrijwilligers, daardoor gaat minimaal 98% van uw donatie naar de projecten.

 

Meer over belastingaftrek en ANBI

Volg ons

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now