Benefiet-diner

Op zaterdag 21 mei 2016 organiseert Stichting Rigdzin een feestelijk benefiet-diner met stille veiling en muziek. De opbrengst hiervan gaat naar het nieuwe gezondheidscentrum in Tibet.

zittend op de grond is niet goed voor lesresultaten
U wordt van harte uitgenodigd om een verrassende presentatie te zien over de resultaten van de afgelopen 10 jaar van het Vistaproject in Tibet, een ontmoeting te hebben met de directeur van het Vistaproject, Amnyi Trulchung Rinpoche, mee te doen aan een stille veiling en heerlijke hapjes, drankjes en een diner te nuttigen.

Tijd: 14.00 - 18.00 uur

Plaats: "Tibet restaurant", Lange Niezel 24 in Amsterdam  - (op 10 minuten lopen van NS Centraal Station Amsterdam)

Kosten: € 55 per persoon.

Iedereen is welkom - ook familieleden en vrienden!